Terug naar de kern

Heb je moeite om een gezonde leefstijl te handhaven, aan te komen/af te vallen of weet je niet meer wat goed is om te eten? Coach Trijnie kan je hierin wegwijs maken en balans geven. Veel ziektes en aandoeningen kunnen gerelateerd zijn aan een onjuist voedingspatroon. Door kleine aanpassingen in de voeding door te voeren kan al veel resultaat behaald worden.

lees meer

coach-trijnie-intro

Heb je last van gezondheidsklachten en streeft je naar een optimale gezondheid met het daarbij behorende gewicht? Dan is het gezondheidsprogramma van 3Care iets voor jou.

Het gezondheidsprogramma van 3Care is samengesteld om op een gezonde en eenvoudige manier het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollige vetreserves, zonder dat dit ten koste gaat van het spierweefsel.

lees meer

Alka® producten zijn speciaal ontwikkeld om uw lichaam op aangename wijze te ontzuren. Combineer de producten op een manier die bij u past!

Ontzuren van uw lichaam kunt u aangenaam doen door de Alka® producten te gebruiken. Alle Alka® producten zijn speciaal ontwikkeld, om optimaal te ontzuren. De producten kunnen los van elkaar worden gebruikt, maar ook met elkaar worden gecombineerd. U kunt dus ontzuren op een wijze die bij uw situatie en levensstijl past.

lees meer

De magnesium producten van Zechsal bestaan uit pure magnesiumchloride, afkomstig uit de Zechstein bron nabij Veendam. Deze Nederlandse bron is erkend als de zuiverste (vrij van vervuiling en zware metalen) en bevat de hoogste concentratie magnesiumchloride ter wereld.

Vanuit de bron wordt de magnesiumchloride geanalyseerd en direct door Zechsal verwerkt tot hoogwaardige magnesium producten. De verwerking van magnesiumchloride door Zechsal vindt plaats vlakbij bij de bron.

lees meer

Contact